Zašto i kada preći na XP? 

 

Ovo pitanje je većini bez odgovora. Prvo čime treba da se pozabavite je da instalacija nije jednostavna, ni jeftina, i da traži malo poznavanja kompjuterskih sistema. Opet sa druge strane, ako vam kompjuteri nisu strani i instaliranja vam neće biti problem, dobićete nov sistem, odličnih performansi, lepšeg i atraktivnijeg izgleda. Što se mene tiče ja sam ga odmah instalirao i pored manjih problema, prezadovoljan sam mojim novim sistemom i svima ga preporučujem. Naravno moje mišljenje je moje, a vi treba da izgradite svoje i odlučite se na ovaj korak.

 Ukoliko vaš kompjuter radi dobro, ako koristite stare programe i uređaje, ili vam kompjuter služi za igranje i ne treba vam stabilnost XP-a, bolje je da ostanete na staroj verziji Windowsa.

Ali, ako vam sistem stalno pada, nov je, treba vam zbog naprednih aplikacija, koje traže snagu i stabilnost, ne manjka vam para, mada to kod nas  i nije neki faktor, jer su pirati uvek tu, a i želite da isprobate Windows XP, vreme je da ga instalirate. Malu pomoć prilikom instalacije možete naći ovde.

 

Nazad

 


***Home *** Windows XP Professional i Home Edition*** Kako ga nabaviti *** Tehnička podrška *** Downloads *** Windows Update *** Kontakt ***